Synagoge Winsum

Stichting Behoud Synagoge Winsum     synagoge logo

Filmhuis Winsum

In de periode oktober tot en met mei organiseert 'Filmhuis Winsum' onder auspiciën van de culturele commissie SKKW een maandelijks filmprogramma op de vrijdagavond in de voormalige synagoge van Winsum. Veelal vallen de filmavonden in de tweede week van de maand. U kunt plaatsen reserveren via de mail en op verzoek wordt het filmprogramma u ook per mail toegestuurd. De kleine zaal biedt ruimte aan veertig zitplaatsen en is op de vrijdagavond een halfuur voor aanvang geopend. Vanaf een kwartier voor aanvang kunt u er ook terecht voor koffie, thee en andere consumpties.

De inhoud en start van het nieuwe filmseizoen 2020-2021 is nog niet bekend.

zie: www.dewinsumsesjoel.nl

Cottage ensemble met werken van Mozart en Weber

Op vrijdag 21 augustus om 20.00 uur speelt het Cottage Ensemble bestaande uit Gerbrich Meijer (klarinet), Iedje van Wees (cello), Emma van Schoonhoven (viool en altviool), Frans van Schoonhoven (viool), Hanna Guirten (hoorn) en Michiel Wittink (altviool) in de synagoge. Toegang € 15 of € 40 (VIP).

Reserveren is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50965970.

 

 

STM 5780 STM 5434 HDR