Synagoge Winsum

Stichting Behoud Synagoge Winsum     synagoge logo

De synagoge is te huur voor activiteiten die passen in geschiedenis en sfeer van het gebouw, zoals cursussen, muzieklessen, muziekuitvoeringen, lezingen, vergaderingen, verjaardags- of huwelijksfeesten, jubilea, uitvaarten. De synagoge is aangewezen als officiële huwelijkslocatie van de gemeente Winsum. De fraaie, intieme zaal (oppervlakte 35m2) biedt plaats aan maximaal 40 personen. Het gebouw is voorzien van een keukentje (met apparatuur) en een toilet. Overige voorzieningen: beamer, piano, geluidsapparatuur. Verhuur vindt momenteel o.a. plaats aan muziekschool Noordakkoord, bridgeclub Winsum, scholenproject WO II,  Stichting Joodse Erfenis Winsum, politieke partijen, particulieren (verjaardagen, huwelijken, uitvaarten).
Verhuur vindt uitsluitend plaats onder de voorwaarde dat de geldende richtlijnen van het RIVM/de regering in verband met de corona crisis door de huurder worden nageleefd.

Adres: Schoolstraat 24, 9951EL, te Winsum (naast het Sjoelplein). Voor vragen en verhuur kunt u contact op nemen met de beheerder van de synagoge, Alrich Nienhuis, telefoon: 0595-442764 / 06-40615100, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STM 3037